Software Developer Internship at Quad Solutions

BCS MCS

Description

Quad Solutions is een no-nonsense software bedrijf met een helder doel: de sterkste software development teams van Nederland bouwen. Onze teams werken bij grote bedrijven en overheidsinstellingen aan slimme oplossingen voor praktische of maatschappelijke problemen. Uitdagingen die je alleen met een écht team kan tackelen en waarbij het om meer draait dan de technologie. Deze teams managen zichzelf en hebben geen opgelegde structuren, tools en locaties nodig om tot goede resultaten te komen. We bedingen daarbij maximale autonomie voor onze teams zodat zij zelf kunnen kiezen hoe, waar en wanneer zij werken. Die vrijheid van werken komt zowel het resultaat als de teamleden ten goede. Software consultancy maar dan met teams.

We hebben een platte organisatie en doen dingen graag nét wat anders dan de rest. Autonomie, eigenaarschap en vertrouwen gaan bij ons hand in hand. Ons team concept stelt jou in staat jezelf maximaal te ontwikkelen. In ruil daarvoor voorzie jij ons van een frisse blik, geeft ons nieuwe input zodat wij kunnen blijven werken aan onze coaching en training skills.

Je komt terecht in een team van developers en een product owner die je ondersteunen in je leerproces en introduceren in best practices en tooling uit de praktijk. Je maakt kennis met hoe het is om in een écht team te werken, leert op elkaar te bouwen en vertrouwen in een setting met een hoge mate van zelfstandigheid maar altijd toegang tot ondersteuning om jou de volgende stap te laten maken.

Je gaat bij Quad werken aan een onderdelen voor onze interne applicatie. Daarin automatiseren we bedrijfsprocessen waaronder het opstellen en optimaliseren van CV's. We helpen onze kandidaat teamleden dus bij het opstellen van een waardevolle en op hun rol afgestemde CV, De opdracht bestaat uit het onderzoeken en toevoegen van features, UI (dashboard), functionaliteit of kunstmatige intelligentie om kandidaat profielteksten te (laten) schrijven op basis van hun CV data én de beoogde vacature.

Ervaring met Java is een plus maar ook als je vaardigheid in andere talen en frameworks kunt demonstreren en graag Java ervaring wil opdoen ben je van harte welkom.

Onze basis stack is:

  • Java
  • Spring Boot
  • Micronaut
  • Vert.x
  • React
en je kunt te maken krijgen met:
  • Docker / Kubernetes
  • Cloud platforms (Azure, AWS, GCP, Openshift)
  • Automated test tooling (Cucumber, Selenium, Robot Framework)
  • JEE containers (WebLogic, JBoss)
  • Front-end technologie (Angular)

En verder…

Quad biedt je een professionele Agile werkomgeving, begeleiding (of je nu vanuit thuis werkt of graag naar kantoor komt) en een mooie stagevergoeding. Lijkt dat je wat? Stuur ons je CV en motivatiebrief! Op basis daarvan selecteren we een aantal kandidaten voor een kennismaking.

S.v. GEWIS uses cookies on this website, these are required for the website to function. Additionally, we may collection information about how you use our website in order to improve your experience. If you do not want your behaviour to be tracked please opt out below.

Privacy Policy