QNH

Partnership in IT

Beschrijving

QNH Consulting is een ICT dienstverlener en helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande waarbij we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. Wij bieden onze dienstverlening aan op basis van consultancy, projecten en managed services.

Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn onze kernwaarden en vertegenwoordigen onze passie voor verbinding met klanten, partners en collega’s. Wij geloven in een open en informele sfeer, waarin collegialiteit en communicatie sleutelwoorden zijn en de menselijke maat het uitgangspunt is. Wij investeren in kennis en kunde en bieden volop mogelijkheden om kennis te vergroten; intern of via gerenommeerde opleidingsinstituten.

Bij QNH werken ruim 500 mannen en vrouwen. Kleurrijk, verschillend van achtergrond, cultuur en opleiding. Juist die verscheidenheid maakt ons bijzonder: stuk voor stuk karakters met eigenzinnige trekjes, stuk voor stuk QNH ambassadeurs!