Pluriform Software

Beschrijving

JOIN OUR TEAM!

Als groeiende organisatie zoeken wij continu naar jonge talenten die de wereld willen verbeteren met slimme software en uitdagingen met beide handen aangrijpen om Pluriform in verschillende branches (o.a. Zorg, Goede Doelen, Bouw, Logistiek) nóg slimmer te maken!

Wij zijn een informele no-nonsense organisatie waarbij je wordt omringd door een mix van jonge en ervaren gedisciplineerde ontwikkelaars en consultants. Al meer dan 30 jaar gaan wij geen uitdaging uit de weg en maken we samen met onze klanten en branchepartners specifieke informatiesystemen voor de integrale ondersteuning van hún bedrijfsprocessen.

Binnen de Pluriform Community zien we geen problemen maar uitdagingen, dit houd je scherp! Dagelijks stoppen we veel energie in het bedenken van duurzame oplossingen waarbij we zo veel mogelijk (her)gebruik maken van al de aanwezige functionaliteit. Je krijgt van ons ruimte voor eigen initiatieven en creativiteit en verlangen van jouw dat je eigen ideeën aanbrengt en out of the box denkt.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan de Pluriform Community en de wereld sneller, beter, flexibeler en goedkoper maken met slimme software? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

WIE IS PLURIFORM SOFTWARE?

Pluriform Software is als sinds 1985 trendsetter op het gebied van duurzaam aanpasbare business gedreven software. Samen met klanten en branchepartners bouwen wij specifieke informatiesystemen voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen. Dit doen we sneller, beter, flexibeler en goedkoper dan traditionele aanbieders.

Onze kracht is inspelen op de behoeftes van eindgebruikers, verandering, variatie en innovatie is daarbij een continu proces. Dankzij ons eigen ontwikkelplatform, Pluriform Studio, kunnen we alle op Pluriform Basis gebaseerde systemen snel aan veranderingen aanpassen en blijven volgen. Pluriform Basis wordt dagelijks verbeterd met de nieuwste technologieën en met behoud van alle steeds rijkere logica. Op deze manier realiseren we toekomstbestendige bedrijfssoftware met een oneindige levensduur voor organisaties die voorop willen blijven lopen in hun specifieke branche. We focussen ons samen met partners op verschillende branches (marktsegmenten) waarbij we per segment een specifiek branchemodel onderhouden. Ieder branchemodel is gebouwd met Pluriform Studio voor o.a. de bouwsector, zorg, goede doelen, logistiek, kredietverzekeringen etc.

Openstaande vacatures

Mobile Developer: Als Mobile Developer bij Pluriform Software zorg je met jou kennis en ervaring voor verdere doorontwikkeling van de Pluriform App.
Web Developer:Als Web Developer bij Pluriform Software richt je je op het verbeteren van ons ontwikkelplatform (Pluriform Studio) waarmee onze integrale weboplossingen worden gemaakt.

Afstudeerstage bij Pluriform Software

Afstuderen bij Pluriform Software betekent dat je concepten en onderwerpen uit de theorie direct kunt valideren en implementeren binnen het ontwikkelplatform (Pluriform Studio) van Pluriform.