Description

Netcompany is opgericht in 2000, met het hoofdkantoor in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Sinds de oprichting kenmerkt Netcompany zich als een snelgroeiend bedrijf met een gemiddelde groei in omzet en FTE van ruim 20% per jaar. Inmiddels telt de Netcompany familie meer dan 3000 werknemers verdeeld over zes landen waarvan 130 medewerkers in Nederland (Delft). De ambitie is om ook in de toekomst te blijven groeien en zeker voor de Nederlandse markt staan er in de nabije toekomst mooie dingen te gebeuren. Door die groei en ambitie zijn we extra interessant voor IT’ers met ambitie en een drive om het verschil te maken.

We zijn gespecialiseerd in IT-dienstverlening en leveren innovatieve IT-oplossingen die de digitale transformatie van klanten versnellen door middel van digitale platforms, kernsystemen en infrastructurele diensten. We onderscheiden ons door unieke carrièremogelijkheden voor al onze medewerkers. We hebben een eigen in-house academy en bijpassend carrièremodel, waardoor we onze medewerkers altijd kunnen stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Van deze aanpak zullen ze gedurende hun hele carrière profijt hebben.

We hebben de Netcompany academy ontworpen om groei en ontwikkeling te promoten voor iedereen binnen de organisatie. Het is een uitgebreid programma, beschikbaar voor iedere medewerker en afgestemd op jouw individuele situatie.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een hoge wendbaarheid, platte organisatiecultuur. Bij Netcompany krijg je de kans om aan projecten te werken die echt een verschil maken in de maatschappij waaronder het Donorregister, naar ook bij het studenten welbekend Studielink. Een applicatie die we hebben ontwikkeld, maar ook hosten en onderhouden.

Ieder jaar hebben wij ruimte voor een beperkt aantal stagiaires, starters en parttime medewerkers.

Je komt te werken op de locatie Delft. Momenteel werken we hybride en is het niet mogelijk om volledig vanuit huis te werken.

Graag laten we jullie nog een aantal video’s zien die een goed beeld schetsen van de organisatie.

S.v. GEWIS uses cookies on this website, these are required for the website to function. Additionally, we may collection information about how you use our website in order to improve your experience. If you do not want your behaviour to be tracked please opt out below.

Privacy Policy