Contact

Leontine Voerman

De Leeuwenbrug 117a
7411 TH Deventer
Netherlands

+31 (0) 85 4018747

hr@msml.nl

Website bezoeken

Beschrijving

Wij ontwikkelen mobiele apps, webapplicaties en koppelen verschillende software systemen aan elkaar.

Ons ervaren team brengt projecten van elke omvang tot een succes. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe applicaties voor multinationals of om software voor het MKB: wij luisteren, denken mee en ontwikkelen jouw digitale oplossing. Dit doen we met oog voor detail en veiligheid. Zo halen onze opdrachtgevers alles uit hun organisaties.

Ons team: talentvol en gedreven

Vanuit ons kantoor in Deventer werken we met multidisciplinaire en wendbare teams. We zijn groeiende en altijd in ontwikkeling; net als onze producten!

Vanaf de negende verdieping in de Leeuwenbrug in Deventer kijken we uit over de hele stad. Daar werken onze talentvolle teams vol energie om kwaliteit en continuïteit te leveren. Om dit te garanderen hebben we alle posities minimaal dubbel bezet.
Onze developers hebben hun eigen specialismen. PHP, Laravel, en Full Stack Developers: wij hebben het in huis om op ieder project te leveren. Gecertificeerde product owners en de scrum master begeleiden onze projecten. Ze behouden overzicht en werken nauw samen met opdrachtgevers. Zo houden onze zelfsturende Agile teams focus en verliezen we de wensen van onze opdrachtgevers nooit uit het oog.

Onze werkvloer: gedreven en saamhorig

Bij ons werken niet alleen de meest talentvolle, maar ook de gezelligste collega’s. De sfeer op onze werkvloer is altijd goed en we staan altijd voor elkaar klaar.

Een goed product leveren we met een compleet team. Daarom zorgen wij dat ons team elkaar niet alleen op professioneel vlak, maar ook op sociaal vlak aanvult en versterkt. We zoeken samen naar de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Successen vieren we en problemen pakken we samen op. We ondersteunen elkaar en vergeten zo niets. Op deze manier vergeten we ook nooit onze vrijmibo.
Een goede werksfeer vinden we heel belangrijk. We hechten daarom veel waarde aan onze familiecultuur. Iedere collega heeft zowel een groot team- als verantwoordelijkheidsgevoel. Onze developers helpen elkaar up to date houden zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. We werken met oog voor detail voor zowel informatiebeveiliging als duurzaamheid, met de wensen van de opdrachtgever voorop.