JouwWeb

Contact

Roel van Duijnhoven

Torenallee 20
5617BC Eindhoven

+31620667946

Visit website

roel@jouwweb.nl

Beschrijving

Met ons product JouwWeb helpen wij kleine ondernemers en hobbyisten zelf eenvoudig een professionele website te maken. Het inhuren van een webdesigner is dan niet nodig. Al ruim 56.000 klanten betalen voor de professionele versie van onze dienst en zijn hierover erg enthousiast.

Over ons

We ontwikkelen en exploiteren dus een software-as-a-service oplossing die onze klanten zelfredzaam maakt. Passie voor productontwikkeling voor het web staat dus centraal: zowel voor het technische aspect als het functionele aspect.

Wij zitten op Strijp-S in Eindhoven. We zijn inmiddels met 20 mensen. We werken als één team, onze organisatie is plat. We ontwikkelen met dit team in cycli van 5 weken aan verbeteringen. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid, de afgelopen twee jaren waren we in de Deloitte Fast 50 te vinden.

Aardig feitje: JouwWeb is gestart door eigenaren Wouter Twisk en Roel van Duijnhoven tijdens de Informatica studie.

Hoe is het om hier te werken?

Onze Software Engineers vinden het leuk om uitdagende problemen op te lossen. We geven mensen daarbij veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Wij zijn juist op zoek naar die mensen die hier plezier uit halen, en niet door willen groeien naar een managementfunctie.

Wij geloven dat je met relatief weinig werk tot goede resultaten kan komen en de complexiteit kan beperken. Door voor dergelijke slimme oplossingen te kiezen kunnen we ons team relatief klein houden, en toch zo veel klanten ondersteunen!

We bieden je een omgeving waarin je in rust en met focus kan werken aan uitdagende problemen: geen onnodige meetings, pushmeldingen, deadlines of interventies. We werken niet gehaast; maar leveren kwaliteit. We geloven dat 8 uur per dag genoeg is om een verschil te maken!

Geïnteresseerd?

Je kunt ons product uittesten zonder registratie via deze link: https://www.jouwweb.nl/v2/proberen.

Verder vind je al onze vacatures op https://www.jouwweb.nl/vacatures. Mail roel@jouwweb.nl als je vragen hebt, of je droombaan er niet tussenstaat.