ISAAC

Turning .complexity into profitability

Contact

Marconilaan 16
5621 AA Eindhoven

040 290 8979

Visit website

welkom@isaac.nl

Beschrijving

Word jij ook ISAACus?
Hallo, wij zijn ISAAC! Een IT-bedrijf met 120+ hoogopgeleide, jonge, relaxte en betrouwbare Java-, PHP-, Front-end en Mobile Developers. Met 100 procent focus op techniek, uitdagend werk én fun is ISAAC een dynamische en technische club: We love .complexity! Vanuit ons kantoor in Eindhoven helpen wij opdrachtgevers bij het oplossen van complexe internetvraagstukken. We bouwen weboplossingen en internetapplicaties voor e-commerce, e-finance, integratie; je kunt dan onder andere denken aan webshops, self-serviceportalen, financiële aanvraagstraten en middleware integraties. Ook maken we artificial intelligence, augmented reality en virtual reality-oplossingen. Wil de opdrachtgever meer winst maken, betere informatievoorziening of meer tevreden klanten? ISAAC helpt om die doelen te realiseren en daadwerkelijk waarde toe te voegen.

Jouw carrière bij ISAAC
Een baan bij ISAAC betekent dat je aan de slag gaat in een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Zo kun je bijvoorbeeld tien procent van jouw werktijd besteden aan persoonlijke ontwikkeling, waardoor je als startende Software Developer bijvoorbeeld een OCA- of OCP-certificering kunt behalen. Ook word je begeleid door een ervaren ontwikkelaar die jou regelmatig ondersteunt met bijvoorbeeld code reviews en pair programming, maar je ook veel basics bijbrengt over softwareontwikkeling bij ISAAC. Daarnaast ben je lid van de Chapter van jouw programmeertaal en kun je lid zijn van een Guild die regelmatig lunch- en pizzasessies organiseren waarin kennisdeling, nieuwe technieken, ontwikkelingen en innovaties centraal staan.

Stage of afstuderen bij ISAAC
Jaarlijks doen ongeveer tien hbo- en wo-studenten een stage bij ISAAC, waarvan er ongeveer zes een afstudeerstage doen. Je werkt mee binnen een team en/of voert een afstudeeronderzoek uit; zelf voorgesteld of gekozen uit onze afstudeeropdrachten. En het is geen vanzelfsprekendheid, maar in de praktijk blijkt dat oud-stagiairs regelmatig na hun studie instromen in een startersfunctie bij ISAAC.

Liever aan de slag met Artificial Intelligence?
Uiteraard volgt ISAAC ook nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen en speelt hierop in. Daarom werken we ook nauw samen met SIMON, a friend of ISAAC. SIMON ontwikkelt AI-systemen op basis van machine learning en deep learning. Experimenteren, snel tot resultaat komen en creatief nieuwe toepassingen bouwen, dat is waar de collega’s bij SIMON goed in zijn. Experimenteer jij in het weekend met nieuwe frameworks zoals Keras, Theano, Tensorflow of de Watson API’s? SIMON is samen met ISAAC altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Word jij onze collega? We maken graag kennis met je tijdens één van de activiteiten of bij ons op kantoor!