DSW

Contact

's-Gravelandseweg 555
3119XT Schiedam

ictwerving@dsw.nl
010 2466 200

Visit website

Beschrijving

ICT
Zelf systemen bouwen die er écht toe doen. Dat doen we bij DSW. Met een ICT-afdeling van zo’n 200 collega’s die voor het overgrote merendeel bestaat uit academici, werken we iedere dag aan nog betere service voor onze klanten. Inhoudelijke discussies, korte lijnen en aanpakken? Ja. Fancy visitekaartjes en ellebogenwerk? Nee. Veel verantwoordelijkheid, technische uitdaging en gezelligheid? Absoluut!
Sfeer
De klant is bij ons belangrijk, maar het werkplezier van onze collega’s net zo goed. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden en wisselen hard werken bewust af met gezellige activiteiten. Onze ICT-afdeling kenmerkt zich door de informele sfeer. Onze collega’s komen van diverse bèta studies zoals industrial design en wiskunde. We geloven in een goed analytisch denkvermogen en motivatie, programmeren leren we je wel!
Eigenzinnig
Bij DSW staan we, als zorgverzekeraar, voor toegankelijke en betaalbare zorg. We zijn betrokken en staan voor een uitstekende relatie met onze klanten en zorgverleners. Noem het eigenzinnig, maar we gaan graag onze eigen weg, zowel in IT als in de zorg. Wij bieden bijvoorbeeld volledige keuzevrijheid, hebben geen medische selectie en verlagen het eigen risico voor 2018 maar we maken ook een landelijk portaal voor het PGB.
Nieuwsgierig
Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op werkenbijdsw.nl voor het actuele vacature aanbod! Wil je ook graag persoonlijk met ons spreken? Dat kan op de lunchlezing en borrel die we organiseren met GEWIS!