DELA

Contact

DELA recruitment

Oude Stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven

040 260 14 73

Visit website

recruitment@dela.org

Beschrijving

Met ruim 80 jaar specialistische ervaring in de uitvaartverzekering, overlijdensrisicoverzekering, spaarverzekering en uitvaartverzorging, is coöperatie DELA inmiddels uitgegroeid tot een coöperatie van bijna drie miljoen leden. Zo heeft ze recentelijk haar eerste vestiging in Duitsland geopend, naast haar locaties in België en thuisland Nederland. Om die groei vast te houden, ontwikkelt coöperatie DELA een brede dienstverlening waarmee zij hun leden en diens familie met raad en daad bijstaat. Het verschil maken in de levens van nabestaanden, dat staat bij coöperatie DELA centraal.

“Wij willen wendbaar blijven opereren en groeien om de leden de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden. De wereld om ons heen verandert in een snel tempo, de wensen van nabestaanden ook. Natuurlijk willen we optimaal aan die wensen blijven voldoen. Onze IT-organisatie speelt hierin een cruciale rol.

DELA biedt een uitdagende IT-werkomgeving, waarin iedereen zich zeker thuis zal voelen. De IT-organisatie van DELA is middelgroot en streeft naar digitaal meesterschap. Omdat we ons midden in een digitale transformatie bevinden, zijn er enorme groeikansen en opleidingsmogelijkheden. We werken volgens de scrum-methode en onze teams bepalen zelf wat de beste aanpak is. Door te netwerken volgen medewerkers ontwikkelingen in de markt. Die ze vertalen van kansen naar werkbare initiatieven. Voorbeelden van projecten waaraan we werken zijn:

  • Data-analytics
  • Data-landschappen
  • Onze online omgeving (continu in beweging)
  • Onze groeiende digitale marketingomgeving
  • State-of-the-art voor klantinteractie geoptimaliseerde (SOA) architectuur
  • Hybride cloud-oplossingen
  • Geavanceerde beveiligingstools

Samenwerken is bij ons het sleutelwoord. Zowel met collega’s als in multidisciplinaire scrum-teams met externe professionals. Aan hen én onze toekomstige collega’s de uitdaging om onze business en IT samen te brengen.

DELA IT is groot genoeg om zelf te kunnen ontwerpen, beheren en innoveren. Maar ook klein genoeg om de impact van jouw werk te kunnen zien en van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de eindgebruiker en/of klant. We hebben een mooie mix van jonge en meer ervaren IT’ers en een cultuur die zich kenmerkt door openheid en collegialiteit. Er is veel aandacht voor het individu. Alles is bespreekbaar. De informele sfeer biedt volop ruimte voor eigen inbreng. En fouten maken mag, want daar leer je van.

Op basis van signalen uit de markt werk je mee aan de visie, koers en richting van DELA IT. Van onze IT’ers verwachten we dan ook een oplossingsgerichte instelling, samenwerking, vakmanschap, discipline, eigenaarschap en overtuigingskracht. Anders gezegd, dat je steengoed in je vak wilt zijn en oog hebt voor innovatie.”