Data Science en Analytics bij Bright Cape

BAM BCS IAM DS MCS ES DSiE IST DSAI

Beschrijving

Bij Bright Cape zijn we enthousiast over data. We hebben getalenteerde en deskundige collega's die onze klanten meenemen op een ontdekkingsreis door hun gegevens. We begeleiden bedrijven en instellingen in hun digitaliseringsreis door schaalbare, duurzame data science oplossingen te bouwen en te implementeren. Dit doen we zowel met gestandaardiseerde als op maat gemaakte oplossingen.

We zijn een divers team en we delen graag ons enthousiasme voor nieuwe kansen en een positieve manier van denken. We zijn dan ook continu op zoek naar afstudeerstagiaires op universitair niveau op het gebied van data science, process mining, data driven experience of andere data gerelateerde rollen.

Heb je passie voor data en ben je vol energie en motivatie? Kom dan bij ons werken! We bieden je graag een leuke stage plek en professionele begeleiding om je kennis verder uit te breiden.
Neem voor meer informatie over deze stageplek contact op met Mart Althuizen - m.althuizen@brightcape.nl

S.v. GEWIS maakt gebruik van cookies op deze website, deze zijn nodig om de website te laten functioneren. Daarnaast kunnen wij informatie verzamelen over hoe je onze website gebruikt om je ervaring te verbeteren. Als je niet wilt dat je gedrag wordt bijgehouden, kan je je hieronder afmelden.

Privacybeleid