Contact

Simon van den Broeke

Bright Cape B.V.
Heggeranklaan 1
5643 BP Eindhoven
The Netherlands

+31 (0)40 8200385

info@brightcape.nl

Website bezoeken

Beschrijving

Wie we zijn en wat we doen

Bij Bright Cape zijn we enthousiast over data. We hebben een getalenteerd en deskundig team die onze klanten helpen hun omzet te verhogen, hun kosten te verlagen en hun procesefficiëntie te verhogen door middel van Data Analytics & Science, Data Driven Experiences (DDEX) en Process Mining. Daarnaast werken we constant aan diverse indrukwekkende Europese innovatieprojecten die hebben geleid tot verschillende innovatieve producten. Onze oplossingen hebben bewezen succes in de Operations, Finance, Supply Chain en IT vakgebied.
Onze reis begon in 2014 met 8 medewerkers die zich aanvankelijk op het financiële domein richtten. Nu, 7 jaar later, heeft ons bedrijf 56 medewerkers die zich naast de financiële dienstverlening ook richten op de industrie en de logistieke sector. We hebben deze groei kunnen ervaren vanwege de hoge klantvraag en hun vertrouwen in data science en gebruikersonderzoek. En we blijven groeien!

Samen sterker

Ons team is onze kracht. En onder de heersende pandemie is het nog belangrijker om verbonden te blijven. Onze cultuurcommissie organiseert veel educatieve en leuke activiteiten om samen te lachen en nieuwe herinneringen op te doen. De activiteiten vinden nu online plaats maar we genieten zeker van deze virtuele momenten met elkaar. Op professioneel en educatief gebied houden we maandelijkse sessies waarin we de stand van zaken bespreken en/of kennis delen over onze projecten en onze expertisegebieden.

A bright future

We vinden het belangrijk om gefocust te blijven op de visie van het bedrijf en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in onze vakgebied. We houden graag onze neuzen in dezelfde richting. Daarom is een van onze belangrijkste kernwaarden dat onze mensen zichzelf blijven ontwikkelen, zowel als team als individu. Aan het begin van het jaar stellen we samen met onze managers persoonlijke en professionele doelen op, combineren we deze met beschikbare trainingen en bespreken we de voortgang door het jaar heen. Aan het einde van het jaar mag niets als een verrassing komen tijdens de performance gesprekken. Bij Bright Cape houden we de zaken duidelijk en helder, precies zoals onze naam het zegt!

Kom bij ons werken

Als Brightcaper werken we hard, maar vinden we plezier in ons werk ook zeer belangrijk. We zijn een divers team en we delen graag ons enthousiasme voor nieuwe kansen en een positieve manier van denken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Wij zijn doorzetters. De "can do mentaliteit", dat is Bright Cape!
Ben je een liefhebber van data-analyse, een codemeester, onderzoeksheld of een visuele koning / koningin? Ben je vol energie en motivatie en wil je onze geliefde jaarlijkse skireis niet missen? Bekijk dan onze vacatures en stagemogelijkheden en neem contact met ons op! https://careers.brightcape.nl/

S.v. GEWIS maakt gebruik van cookies op deze website, deze zijn nodig om de website te laten functioneren. Daarnaast kunnen wij informatie verzamelen over hoe je onze website gebruikt om je ervaring te verbeteren. Als je niet wilt dat je gedrag wordt bijgehouden, kan je je hieronder afmelden.

Privacybeleid