ICT trainee .Net developer bij Belastingdienst

IAM MCS ES DSAI

Contact

Sjef de Ridder

06-11706905

Toon Traineeship

Beschrijving

"Het traineeship is uitdagend, gevarieerd en heel leerzaam. Je krijgt echt een plek in een team, dat ook achter jouw ontwikkeling staat. Je mag fouten maken en daarvan leren, je merkt dat je steeds meer gaat begrijpen en kan bijdragen en je blijft continue uitgedaagd worden om die groei alsmaar door te zetten, ook als de opleiding erop zit.". Wesley Aslanoglou, voormalig ICT-trainee. Net developer bij de Belastingdienst.

Miljoenen mensen in Nederland vragen een toeslag aan. Dat kan huur-, zorg-, of kinderopvangtoeslag zijn, of kindgebonden budget. De Belastingdienst/Toeslagen maakt gebruik van een van de grootste .Net-toepassingen in Nederland, bestaande uit ongeveer 30 componenten met een totale omvang van ongeveer 16.000 functiepunten. De databases zijn zeer groot en het systeem moet 24/7 online beschikbaar zijn. Er werken dan ook ruim 150 mensen binnen een SAFe Agile-omgeving om dit landschap te onderhouden en te vernieuwen.

Als ICT-trainee word je – geheel op onze kosten – opgeleid voor de rol van junior .Net developer bij de Belastingdienst. Je volgt generieke opleidingen en trainingen die worden verzorgd door ervaren docenten met veel praktijkervaring. Ook jouw persoonlijke ontwikkeling komt ruimschoots aan bod door het volgen van verschillende softskills-trainingen.

Na deze periode ga je de opgedane kennis toepassen in de praktijk en bouw je mee aan deze strategische applicatie(s) die de Belastingdienst/Toeslagen in de lucht houdt. En dat zijn dus niet zomaar applicaties, maar grootschalige, ingewikkelde en geavanceerde applicatielandschappen die zijn opgezet volgens de meest moderne technologieën en engineeringprincipes. Heel concreet: we maken gebruik van een event gedreven SOA/Rest architectuur. Je wordt gecoacht en begeleid door medior en senior .Net developers die jou laten groeien in je vak.

Als je na dit traject goed functioneert en de vereiste examens en certificeringen hebt behaald, bieden we je als junior .Net developer een aanstelling met een vast dienstverband aan.

Word jij de nieuwe collega van Wesley? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Sjef de Ridder. Ook als je geen IT-ervaring hebt, maar wel goed analytisch en probleemoplossend kan denken, word je van harte uitgenodigd om contact op te nemen.

Meer weten over dit Traineeship? Bekijk het hier