Beschrijving

Atos is toonaangevend in digitale transformatie. Als Europese leider in Big Data, Cybersecurity, High Performance Computing, Payments en Digital Workplace ondersteunt Atos de digitale transformatie van klanten in verschillende marktsectoren. Atos levert digitale diensten waarbij mens, business en technologie hand in hand gaan en elkaar versterken. Met innovatieve technologieën, digitale expertise en kennis van industriële sectoren helpen we onze klanten wereldwijd.

Technologie staat nooit stil en daarom houden wij er zo van. Er valt altijd iets te ontdekken. Als het baanbrekend is, ongehoord of nog nooit getest, zijn wij erbij. En om erbij te blijven, hebben we scherpe geesten nodig: met onconventionele ideeën, die verder kijken dan het geijkte antwoord.

Als wereldwijd IT-partner van de Olympische & Paralympische Spelen zijn wij gewend topprestaties te leveren, talent te spotten en verder te brengen. En daarbij zetten we de mens voorop; als werkgever, als werknemer en als gesprekspartner voor onze klanten. Als Young Professional werk je in multidisciplinaire teams aan uitdagende opdrachten. In een prettige sfeer, met ruimte voor jouw inbreng en oog voor jouw persoonlijke groei. Wij staan voor eindeloze mogelijkheden. Voor wellbeing@work. Voor diversiteit, innovatie en impact.

Wij zijn een bedrijf van kansen. We koesteren talent en moedigen het aan. We bieden allerleiontwikkelingsmogelijkheden zoals internationale Graduate programma’s, Talent-, Leadership- en Expert programs en de Atos University. Om jouw verwachtingen te overtreffen.

We zijn met 120.000 collega’s, in 73 landen, in 22 verschillende bedrijfstakken.

Word jij een van ons? Kijk dan hier

Join.Develop.Belong.