Consultant Modelling at Anago

BCS DS MCS DSiE

Description

Wat wij als organisatie doen, kun je onder ons bedrijfsprofiel teruglezen! In deze tekst gaan we specifiek in op de functie Consultant Modelling binnen Anago.

Wat ga je doen?

Je start als Consultant Modelling met een opleiding in Anago Assembleom onze eigen software te leren gebruiken. Daarna ga je met je collega’s aan de slag met het ontwikkelen van planningsapplicaties voor verschillende klanten. Hierbij doorgrond je het planningsproces en vertaal je dit in een technisch ontwerp. Dit ontwerp bestaat uit schermen en rekenmodellen, algoritmes en datakoppelingen. Deze modelleer je vervolgens met Anago Assemble tot een applicatie die door de klant in gebruik genomen kan worden.

De applicatie groeit mee met de behoefte van de klant. Dit zorgt ervoor dat je de applicatie steeds doorontwikkeld en verder uitbreid. Je werkt vaak een langere tijd met dezelfde klant(en). Je werkt veelal bij ons op kantoor voor een klant.

Jouw dag

8:30*
Goedemorgen! Je begint je dag met een goede kop koffie of thee. Daarna start je je laptop op, bekijkt je mail en je to-do lijst op het sprint board om vervolgens te bepalen wat vandaag de prioriteit heeft. Je gaat vandaag met een klantwens aan de slag. Voor een vliegtuigmaatschappij ga je een dashboard modelleren in hun planningsapplicatie waardoor zij een beter inzicht krijgen in de benodigde capaciteit voor het onderhoud van vliegtuigmotoren van de komende drie maanden.

10:00
Er komt online een verzoek binnen van een groot call center. Je legt je andere werkzaamheden even neer en bekijkt de vraag. Een vreemde piek in de forecast van het werkaanbod. Dit is zo belangrijk dat het verzoek voorrang krijgt op je eerdere werkzaamheden. Je gaat na wat de exacte vraag van de klant is, identificeert het probleem, zoekt de fout, lost de fout op en koppelt terug naar de klant dat het probleem verholpen is.

11:00
Je gaat verder met het bouwen van het dashboard van de vliegtuigmaatschappij waar je vanochtend mee begonnen bent. 12:30
Lunchtijd! Je werkt vandaag op kantoor, dus de lunch staat voor je klaar. Je eet met de andere collega’s die vandaag op kantoor zijn en praat even met hen bij. Is het mooi weer? Dan lopen we er vaak ook even uit .

13:00
Een collega vraagt je een nieuwe algoritme te testen voor een klantproject binnen de asielketen waar ze mee bezig is geweest. Je kijkt aan de hand van het testplan of dit werkt zoals het zou moeten werken en of de functionaliteit gebruiksvriendelijk is voor de klant. Na het testen overleg je met je collega wat je bevindingen zijn en of er nog aanpassingen nodig zijn.

15:00
Je hebt een teamoverleg over de voortgang van jullie projecten. Liep je ergens tegenaan vandaag of wil je overleggen hoe je een probleem kunt oplossen? In dit overleg doe je dat.

15:30
Je maakt een start voor een strategische laag bovenop de operationele projectplanning in de applicatie van een overheidsinstantie. Je tekent alvast grof een modelschema uit om je eerste ideeën vast te leggen, zodat je de wens van de klant morgen tot in detail kan uitwerken.

17:00*
Je werkdag zit erop voor vandaag.
*Afhankelijk van je reistijd en dagindeling begint en eindigt je dag eerder of later. Wij geven je hier een beeld van hoe je dag er mogelijk uit zou kunnen zien.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een universitaire opleiding met een kwantitatief karakter (zoals Econometrie, Operations Research, Data Science, Toegepaste Wis-/natuurkunde, Technische bedrijfskunde).
  • Je bent een starter of hebt enkele jaren werkervaring.
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands
  • Je bent analytisch sterk
  • Je kunt goed samenwerken en communiceren
  • Je bent nauwkeurig en precies in je werk
  • Je kunt out of the box denken in de oplossingen die je maakt>/li>

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie in een branche die volop in beweging is. We zijn een platte organisatie waar jouw ideeën en initiatieven snel opgepakt kunnen worden. Onze enthousiaste en gedreven collega’s verwelkomen je graag in ons development team. Wij zijn een team van 10 consultants en werken nauw samen aan projecten.

We hebben een informele werksfeer en vinden naast resultaat, plezier van groot belang. We organiseren onder andere kennissessies, (online) borrels en activiteiten en we gaan eens per jaar met z’n allen een weekend weg. Op kantoor staat er een compleet verzorgde lunch voor je klaar. Maar we werken hybride, dus op je thuiswerkdagen zul je je eigen bammetjes moeten smeren. We stellen een goede thuiswerkplek ter beschikking. We vindeneen goede werk-privé balansnamelijkerg belangrijk.

S.v. GEWIS uses cookies on this website, these are required for the website to function. Additionally, we may collection information about how you use our website in order to improve your experience. If you do not want your behaviour to be tracked please opt out below.