Talentships bij Achmea bij Achmea

IAM MCS ES DSiE IST DSAI

Beschrijving

Talentships bij Achmea
Een expert worden, en als het even kan, één van de besten in je vakgebied. Bij Achmea zit je als pas afgestudeerde hbo’er of wo’er direct goed. Bij een Talentship solliciteer je namelijk op een specifieke vacature met een interessant aanbod vak gerelateerde opleidingen die precies worden afgestemd op je leerbehoeften en de inhoud van je werk. Ook krijg je alle gelegenheid voor persoonlijke groei om alles uit je talent te halen. Na een interessante periode ben je klaar om je next steps te maken. Je stroomt dan door naar een medior functie met nieuwe spannende opdrachten, en van daaruit werk je verder aan je carrière. Wij hebben twee Talentships: Digital Marketing of Zorginkoop.

Talentship Digital Marketing
Wil jij in 18 maanden op drie verschillende plekken ervaring opdoen bij top merken als Centraal Beheer, FBTO, Interpolis en Zilveren Kruis? Zo kun je jezelf verdiepen in bijvoorbeeld digital marketing, paid advertising, growth hacking, content marketing, SEO, SEA, social media, campagne management, customer journeys en nog veel meer digital onderwerpen. Als Digital Marketeer neem je veelal deel aan Scrumteams, zodat je onze Agile werkwijze eigen kunt maken en direct een bijdrage kunt leveren aan gave uitdagingen! Binnen dit Talentship ontwikkel je jezelf zowel vakinhoudelijke als op persoonlijk vlak. Zo volg je interne kennissessies, werk je cases uit samen met de andere talenten, word je ondersteund met externe opleidingen en krijg je begeleiding van jouw eigen ‘digital buddy’ binnen Achmea. Lees hier vlogs van onze Digital Marketing Talents.

Wat jou uniek maakt als Talent Digital Marketing is onder andere:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur richting (Digital) Marketing;
  • Je hebt aantoonbare interesse in (Digital) Marketing, vertel ons waar jij enthousiast van wordt en jij je verder in wilt ontwikkelen.


Meer weten over het Talentship Digital Marketing?
Het Talentship Digital Marketing start op 1 maart (vacature open in oktober) en 1 september (vacature open in maart). Maak een jobalert aan, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures! Vragen? Neem contact op met Kay-Lee Hendriks: Kay-Lee.Hendriks@achmea.nl / 0651083311.

Talentship Zorginkoop
Zilveren Kruis, onderdeel van Achmea, is met ruim 3,3 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of het streven naar vitaliteit. Wij helpen onze klanten de weg te vinden in de zorgwereld en het maken van de juiste persoonlijke keuzes in de zorg. Tijdens het Talentship Zorginkoop voer je vier projecten van elk een halfjaar uit binnen Zilveren Kruis. Je maakt kennis met de beleidsaspecten door mee te denken over de processen rond het inkopen van zorg. Daarnaast zit je om de tafel met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders om over de inhoud en condities te onderhandelen. Vanzelfsprekend leer je ook de achterkant van het proces kennen: de beoordeling en afhandeling van zorgdeclaraties. Ook ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling via een eigen coach en uitdagende trainingen. Zo ontwikkel jij je tot een professional op een sleutelpositie binnen Zorginkoop. Lees hier vlogs van onze Zorginkoop Talents.

Wat jou uniek maakt als Talent Zorginkoop is onder andere:

  • Je hebt een afgeronde wo-master;
  • Je hebt minimaal één jaar relevante werkervaring, hierbij tellen stages of een baan naast je studie ook mee;
  • Je hebt aantoonbare interesse in de gezondheidszorg. Affiniteit met de financieel-economische kant van de gezondheidszorg is een pré.


Meer weten?
Het Talentship Zorginkoop start op 1 september (vacature open in maart). Maak een jobalertaan, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe vacatures! Vragen? Neem contact op met Noor Kok Noor.Kok@Achmea.nl / 0610882913.

Wat wij bieden voor onze Talentships
Met alle verschillende mogelijkheden binnen Achmea krijg jij de ruimte om jouw ideeën uit te voeren. Ontplooi jezelf tot één van de belangrijkste schakels binnen Achmea. Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn.

Daarnaast krijg jij:

  • startsalaris van €2.652 (o.b.v. een 34-urige werkweek) met een halfjaarlijkse verhoging van circa €100 na het afronden van elke opdracht;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: via een coachings- of opleidingsprogramma, mentor, buddy en betrokken collega’s;
  • naast 136 verlofuren per jaar (o.b.v. een 34-urige werkweek), een persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf of je dit budget laat uitbetalen, spaart of dat je er verlofuren van koopt;
  • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor bijvoorbeeld het openbaar vervoer;
  • de ruimte en het vertrouwen om zelf je werktijden- en dagen in te delen, zowel thuis als op kantoor.