IT Management Traineeship bij Achmea

Beschrijving

Achmea zoekt voor het IT Management Traineeship toptalent. Beschik jij over een afgeronde universitaire master en ben je op zoek naar je eerste of tweede baan? En heb jij het potentieel én de ambitie om al tijdens je traineeship een hoofdrol naar je toe te trekken in ons voortdurende streven om het verzekeren opnieuw uit te vinden? Dan ben jij misschien wel dé toekomstige leider van Achmea.

Solliciteren? Dat kan door het maken van de TalentPitch!

De functie
We laten je graag zien waar we jouw brains kunnen gebruiken binnen ons verzekeringsbedrijf. Want verzekeren in deze tijd betekent voortdurend de voorhoede opzoeken. Met producten voor de klantwensen van vandaag en morgen. En een organisatie die slim alle denkbare moderne technologieën inzet.

Jouw opdrachten
Gedurende twee jaar werk je aan vier opdrachten van zes maanden in diverse onderdelen en op verschillende locaties van ons bedrijf. De opdrachten bepaal je in samenspraak met de top van de organisatie en sluiten aan bij je leerdoelen. Drie opdrachten vinden plaats binnen de IT kolom van Achmea. Je gaat je tanden zetten in actuele thema’s als innovatie, security, business intelligence en big data. Hierdoor krijg je een ruime blik op het verzekeringsbedrijf, doe je veel ervaring op, en ontdek je waar je goed in bent en wat je écht leuk vindt. Ten minste één opdracht voer je uit binnen een van onze divisies om de business te leren kennen. De opdrachten bepaal je in samenspraak met de top van de organisatie en sluiten aan bij je leerdoelen. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid, zodat je ook écht een verschil kunt maken; binnen Achmea en (in)direct op het leven van veel mensen. Zo ben je verzekerd van een uitstekende start van een veelbelovende carrière. Weet dat je bij ons vanaf de eerste dag voor de volle honderd procent meedoet.

Meer info? Bekijk de traineeship hier links!