Achmea

Beschrijving

Start je carrière bij Achmea. We verzekeren je, alles wordt anders!

Het levensgeluk van 10 miljoen klanten. Dát is waar wij ons dagelijks samen voor inzetten. We schaven aan risicomodellen, verbeteren onze websites en bedenken marketinguitingen. Alles met maatschappelijke impact. Meer dan ooit hebben we behoefte aan vernieuwers: mensen die grenzen verleggen én non-stop verbeteren. Ben jij klaar om stappen te zetten en samen #1STAPVOOR te zijn?

Met innovaties willen we #1STAPVOOR zijn. Een paar voorbeelden. Interpolis ontwikkelde #PhoNo voor mobielvrij fietsen. Centraal Beheer helpt de niet zo handige Harry’s met de Klushulp. En Zilveren Kruis regelt met Gezond Thuis, dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. Allemaal dankzij de inspanningen van collega’s die daar met hart en ziel aan werken. Maar we willen onze grenzen verder verleggen. Daarom zoeken we mensen die samen met ons Nederland (en een stukje daar buiten) gezonder, veiliger en toekomstbestendiger maken. Ben jij klaar voor die stap? Je studierichting? Dat maakt niet uit. Wat is je ambitie en wat zijn je talenten? Dáár zijn we vooral benieuwd naar.

Traineeships, Talentships en meer…
Je hebt bij ons als starter ontzettend veel mogelijkheden. Ga je voor vakinhoud óf zoek je een bredere functie? Het kan allemaal in een van onze Traineeships, Talentships, meewerk-, afstudeerstages of startersbanen. We helpen je graag bij het maken van je keuze. Jij bepaalt de kick-start van je carrière!

Dit is werken bij Achmea
Bij Achmea werk je waar, wanneer en hoe je dat wilt. Je krijgt ruimte om zelf je werktijden- en dagen in te delen. En…thuis net zo efficiënt werken als op kantoor? We regelen het voor je.

Meer weten?
Loop jij voorop én ben jij op zoek naar een werkgever die dat ook doet? Achmea loopt #1STAPVOOR. Jij ook? Ga naar werkenbijachmea.nl en ontdek jouw kansen!