Meewerk- en/of afstudeerstage DevOps developer .NET bij De Nederlandsche Bank

Beschrijving

Meewerk- en/of afstudeerstage DevOps developer .NET

Werk als stagiair DevOps developer .NET bij de divisie ICT van DNB mee aan cutting edge tooling.  

Jij hebt impact

Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. De Nederlandsche Bank is bezig met grote nieuwbouwprojecten op het gebied van ICT, waaronder het ontwikkelen van betalingssystemen. Je werkt als .Net developer bij ICT Monetair mee aan cutting edge tooling, die ons helpt onze rol als centrale bank van Nederland nog beter te vervullen.

Wat ga je precies doen?

Voor het ontwikkelen van de betalingssystemen staan meerdere scrumteams opgesteld. We koppelen jou als developer aan één van deze teams.

  • Je ontwerpt en ontwikkelt  het Microsoftlandschap (.NET, Typescript, Angular 2, etc.).
  • Je bepaalt samen met de Product Owner en Scrum Master wat je precies gaat uitvoeren van de backlog. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, het verbeteren van de kwaliteit, het doorvoeren van performance verbeteringen of front-end ontwikkeling. 

Hier doe je dat

De afdeling Monetair is een onderdeel van onze divisie ICT. De afdeling richt zich op het handhaven van een robuuste, betrouwbare, veilige dienstverlening van het betalingsverkeer (giraal en chartaal), reservebeheer en uitvoer van tenderoperaties.
 
Als .NET developer werk je mee in het scrumteam van Monetair. De applicaties voor het Monetaire domein van DNB dragen bij aan een efficiënt en betrouwbaar betalingsverkeer in Nederland en over de grens. Je werkt mee aan applicaties die veilig, snel en innovatief zijn. Denk hierbij aan de strijd tegen valsemunterij, onderzoek naar virtuele valuta (Bitcoins), Blockchain-technologie en een stabiel en veilig giraal geldverkeer. Als developer werk je in een dynamisch Agile-team dat trots is op de producten die ze levert. Je bent onderdeel van het team, bent multi-inzetbaar en je krijgt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen.

Dit breng je mee

Bij DNB werk je met inhoudelijke professionals. De kwaliteit van het werk van je collega’s is hoog. Daarom vinden we het belangrijk dat jij een echte teamspeler bent die duidelijk communiceert. Collega’s vinden het prettig om met jou samen te werken en hebben het gevoel dat ze op je kunnen bouwen. Je bent digitaal wendbaar, creatief, initiërend en resultaatgericht.
 
Waar zijn we verder nog naar op zoek?

  • Je bent een HBO student, bijvoorbeeld in de richting van Business IT & Management of Software Engineering of je volgt een WO studie, bijvoorbeeld in de richting van Informatica of Informatiekunde.
  • Je hebt ervaring met ontwikkelen in C#.
  • Je beheerst de Nederlandse taal voldoende, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Softwareontwikkeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Azure.

Dit bieden we je

Een 36-urige werkweek met werk midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een heel diverse, betrouwbare en maatschappelijk betrokken werkgever, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen. Daarnaast bieden we je:

  • Een stagevergoeding tussen de € 420,- en € 460,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. 
  • Als je geen ov-jaarkaart hebt ontvang je een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
  • 8% vakantietoeslag over de totale stagevergoeding van je hele stageperiode.
  • Een 36-urige werkweek met variabele werktijden, je kunt bijvoorbeeld 4 dagen van 9 uur werken.

Dit allemaal bij een werkgever in hartje Amsterdam, die prima per openbaar vervoer bereikbaar is. 

Solliciteer nu! Want bijdragen aan financiële stabiliteit en duurzame welvaart… dat is werken bij DNB

Wil jij als stagiair DevOps developer .NET werken met impact? Solliciteer dan direct op deze stage! Als sollicitatie ontvangen we graag een motivatiebrief en je complete cv. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Martin van Selm via 06 21113660 of met Christa de Vries via 06 31028773 of via campusrecruitment@dnb.nl. We vertellen je graag meer over wat werken bij DNB zo uniek maakt!
 
Voor de screeningsprocedure is deze functie ingedeeld in profiel 2a, dit betekent dat er een justitieel antecedentenonderzoek plaatsvindt. Ook online screening kan onderdeel zijn van het proces. Meer informatie over de screening vind je op de pagina Solliciteren.