GEMOLD20

 • 12
  mei

  Onder het motto "Niets is wat het lijkt" gaan twaalf kandidaten een weekend lang opdrachten doen om geld te verdienen voor de pot. Eén kandidaat zal echter zijn uiterste best doen om dit te voorkomen. Deze mol zal proberen ongezien de opdrachten te saboteren en aan de andere kandidaten is het de taak om hem of haar te ontmaskeren.

  Ben jij fan van Wie is de Mol en heb je altijd al eens mee willen doen? Heb jij stalen zenuwen, denk jij de mol te kunnen ontmaskeren in een achtbaan van emoties, leugens en vals spel?

  Schrijf je dan in voor het GEMOLD20 weekend van 12 mei tot uiterlijk 16 mei (afhankelijk van je eigen prestaties). Er is plaats voor 12 kandidaten (waarvan 1 mol) en een aantal assistenten die ons tijdens het weekend kunnen helpen met koken/ filmen en mogelijk als chauffeur. In het geval van teveel inschrijvingen zal een lotingsprocedure plaatsvinden. De optie kandidaat en anders assistent kan je kiezen als je mee wilt als kandidaat, maar in het geval van uitloten ook nog in de selectie wil van assistenten.

  Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina of onze website.

  Het weekend zal alleen doorgaan indien de maatregelen van de overheid en de TU/e dit toelaten

  Start
  woensdag 12 mei 2021 18:00
  Einde
  zondag 16 mei 2021 20:00
  Locatie
  Seychellen
  Inschrijven voor
  zaterdag 19 december 2020 23:00
  Kosten
  40 euro
  Google Calendar

Please contact GEWIS'ers Moeten Overal Leugens Doorzien 20 or the board (cib@gewis.nl) with any questions, concerns or if you are unable to attend after the deadline for unsubscribing has passed. Have fun!

Huidige inschrijvingen

Naam Kandidaat/assistent Als je zelf een kleur zou zijn, welke zou dat dan zijn?
Login om de lijst met deelnemers te bekijken.